Om oss

Välkommen till en sida som ska ge svar på de vanliga frågor om bygg- och renoveringar som många privatpersoner har. Att vi befinner oss i en byggboom är allmänt känt och den epidemi som ligger över oss har gjort att det egna hemmet prioriteras på ett tydligare sätt. Man vill göra om och skapa en plats som man verkligen känner är hemma.

Men, alla kan inte bygga och långt ifrån alla vet hur man ska agera i samband med att olika projekt ska sjösättas. Här hoppas vi kunna kapa trösklar och där vi genom tips, råd och kompletta guider ska kunna sänka ribban för att komma igång. Vi vill att du ska bygga och känna den lust som skapande för med sig. Det vi inte vill är att du, som många andra, gör fel och tvingas börja om – till högre kostnader.

Vi vill heller inte att du tar dig vatten över huvudet. Därför kommer vi även att gå igenom projekt som du gör bäst i att ta professionell hjälp för. Där kommer vi att gå igenom hur du ska hitta en pålitlig hantverkare och vilken kostnad som är rimlig att betala. Vi vill vara en sida som gör skillnad för villaägare. Välkommen!