Kategorier
Renovering

En viktig trapphusrenovering

Ett omsorgsfullt inrett trapphus skapar välkomstkänsla. Därför kan en trapphusrenovering göra skillnad för både hyresgäster och de som kommer på besök.

Byggnaden hade blivit rejält eftersatt under den förre ägarens tid. Fasaden var sliten och trappuppgången lämnade mycket övrigt att önska. Många av kontoren var tomma och de andra innehades av företagare som inte hade någon besöksadress. Man tog helt enkelt inte emot någon här i huset då det skulle ge vem som helst en dålig image.

Nu hade huset äntligen sålts till en ägare som var intresserad av att snygga upp stället. Förutom att måla fasaden skulle en ordentlig trapphusrenovering göras. Hyresgästerna var förväntansfulla när huset snart fylldes med personal från det inhyrda företaget som skulle skapa denna efterlängtade förändring. Kanske kunde huset få nytt liv igen.

Trapphusrenovering ändrade kundintresset på flera sätt

Förändringen skedde snabbt. Det nya blanka golvet skapade lyxkänsla medan de beiga väggarna med två streck som bård skapade ett lugn. En ny port sattes in, där det även skulle bli en porttelefon så att varje kontor kunde kontaktas från ytterdörren. Transformationen var enorm. Det gick inte att tro att det var samma trappuppgång. Hyresvärden hade dessutom gjort om ett av rummen till konferensrum som hyresgästerna kunde hyra.

Redan innan trapphusrenoveringen var klar hade flera nya hyresgäster skrivit kontrakt. Plötsligt blev huset fullt av liv igen. Byggnaden gav varje företag i den pondus och trovärdighet. Så nu var hyresvärdens hus attraktivt och de inhyrda företagen hade fått den högre status som de alltid förtjänat.

Läs mer om trapphusrenovering på denna sida: https://www.trapphusrenoverarna.se/